CONDITII GENERALE

1.1. CERINTE PENTRU SOFER
Varsta minima a soferului trebuie sa fie de 21 ani. Soferul trebuie sa posede permis de conducere national sau international eliberat cu cel putin un an inainte de data de inchiriere . Permisul de conducere trebuie sa fie corespunzator categoriei autoturismului care urmeaza a fi condus. Persoana care va inchiria autoturismul trebuie sa fie prezenta la ora si in locul stabilite pentru inchiriere si sa prezinte permisul de conducere reprezentantului companiei de inchiriere.

1.2. PERIOADA DE INCHIRIERE
Perioada de inchiriere reprezinta numarul total de zile dintre livrarea si returnarea autoturismului. Inchirierea se poate realiza pe o perioada minima de 48 de ore.

1.3. LIVRAREA
Autoturimul este livrat in data, locatia si ora stabilite cu clientul. Acesta primeste in avans de la biroul de inchirieri toate informatiile legate de intalnirea cu agentul precum si detaliile de contact ale agentului care va livra autoturismul. Clientul poate sa ridice autoturismul si de la biroul de inchiriere daca s-a stabilit acest lucru anterior cu agentia. Dupa intalnirea cu agentul clientul va semna actele de inchiriere, va plati costul inchirierii si depozitul, va verifica autoturismul si-l va utiliza pana la sfarsitul perioadei de inchiriere.

1.4. RETURNAREA
In ultima zi de inchiriere clientul va aduce autoturismul in locatia si la ora stabilite cu agentul si mentionate in contractul de inchiriere. Autoturismul trebuie returnat cu rezervorul plin (in caz contrar clientul va plati diferenta de combustibil pana la plin la pretul de 1,79 euro/litru ). De asemenea clientul va plati penalitati in cazul in care pierde cheile sau documentele autoturismului. Autoturismul va fi inchiriat cu suprafetele exterioare si interioare curate si va trebui sa fie livrat returnat in aceleasi conditii, in caz contrar clientul va plati penalitati. Pentru preluarea/ returnarea masinilor in zi libera/ Sarbatori legale, se aplica o taxa suplimentara de 10 euro fata de taxele normale de livrare/ colectare la aeroport.

2.  DOCUMENTELE DE INCHIRERE


2.1. PERMISUL DE CONDUCERE
Pentru inchirierea autoturismului clientul trebuie sa prezinte permisul de conducere in original care trebuie sa fie emis cu cel putin un an inaintea datei de la care incepe inchirierea. Autoturismul nu poate fi inchiriat in baza unei copii dupa permisul original.

2.2. PASAPORTUL
Pentru inchirierea autoturismului clientul trebuie sa prezinte un pasaport valid emis pe numele lui

2.3. CONTRACTUL DE INCHIRIERE
Contractul de inchiriere este documentul semnat intre client si compania de inchiriere.. Acesta este singurul document utilizat in litigii. Clientul trebuie sa citeasca cu atentie contractul de inchiriere inainte de a-l semna pentru ca el va trebui sa respecte conditiile scrise in contract iar compania de inchirieri al carei nume este trecut in contract va fi raspunzatoare pentru serviciile oferite.
produs nou

DOCUMENTELE DE INCHIRIERE

2.1. PERMISUL DE CONDUCERE
Pentru inchirierea autoturismului clientul trebuie sa prezinte permisul de conducere in original care trebuie sa fie emis cu cel putin un an inaintea datei de la care incepe inchirierea. Autoturismul nu poate fi inchiriat in baza unei copii dupa permisul original.

2.2. PASAPORTUL
Pentru inchirierea autoturismului clientul trebuie sa prezinte un pasaport valid emis pe numele lui

2.3. CONTRACTUL DE INCHIRIERE
Contractul de inchiriere este documentul semnat intre client si compania de inchiriere.. Acesta este singurul document utilizat in litigii. Clientul trebuie sa citeasca cu atentie contractul de inchiriere inainte de a-l semna pentru ca el va trebui sa respecte conditiile scrise in contract iar compania de inchirieri al carei nume este trecut in contract va fi raspunzatoare pentru serviciile oferite.
produs nou

PLATA SI COSTURI ADITIONALE

3.1. TAXA DE AEROPORT
Pentru livrarea/returnarea de la aeroport se percepe o taxa de 10 Euro. Daca livrarea/returnarea are loc intre 10.00 pm - 7.00 am, taxa este 20 €.

3.2. RETURNAREA IN ALTA LOCATIE
In cazul in care nu exista masini disponibile in locatia solicitata autoturismul poate fi adus dintr-o alta locatie cu plata unor taxe suplimentare care vor fi aduse la cunostinta clientului inaintea inchirierii. In cazul in care autoturismul este returnat de catre client intr-o alta locatie, diferita de cea de livrare, acesta va trebui sa plateasca o taxa suplimentara care depinde de numarul de kilometri dintre locatia de livrare si cea de predare.

3.3. LANTURI DE ZAPADA
In perioada de iarna sunt situatii in care lanturile sunt de foarte mare ajutor. Daca se opteaza pentru inchirierea lanturilor de zapada acestea trebuie utilizate pe distante scurte cu viteze reduse si numai pe carosabil acoperit cu zapada. Utilizarea neadecvata a lanturilor de zapada poate duce la distrugerea cauciucurilor. Inchirierea lanturilor de zapada costa 10 € /perioada de inchiriere.

3.4. SCAUN DE COPIL
In oferta Eurocars exista cateva tipuri de scaun de copil. Daca clientul doreste un anumit scaun de copil noi vom face tot posibilul sa-l punem la dispozitie. Inchirierea scaunului de copil costa 15 € /perioada de inchiriere.

3.5. IN CAZUL PIERDERII ACTELOR / DOCUMENTELOR
In cazul in care clientul pierde cheile si/sau documentele masinii, acesta va plati o taxa suplimentara.

3.6. SOFER ADITIONAL
Soferul additional poate fi orice persoana in afara de soferul principal, care va conduce masina inchiriata de acesta. Chiar daca inchiriati o masina, dar nu o conduceti niciodată sunteti considerat soferul principal al vehiculului închiriat. Soferul additional trebuie sa aiba aprobarea companiei pentru a conduce autovehiculul inchiriat. El trebuie să completeze și să semneze un formular de la biroul de închiriere.

3.7. TAXE DE LIVRARE/ RETURNARE IN AFARA PROGRAMULUI DE LUCRU
Autoturismele pot fi livrate gratuit la sediul companiei in timpul orelor de program ( Luni – Vineri 09:00 - 18:00). Pentru livrarea/returnarea autoturismelor in afara programului de lucru se pot percepe taxe suplimentare cuprinse intre 10 si 30 de Euro.

3.8 DEPOZIT
La inceputul perioadei de inchiriere se solicita clientului un depozit de siguranta care se retine de pe cartea de credit. Depozitul se restituie ulterior dupa verificarea caroseriei si a starii tehnice a autoturismului. Pentru daunele suferite de autovehicul din vina clientului, soferului aditional, sau cu autor necunoscut, depozitul se retine partial sau total in functie de valoarea daunei. In situatia in care depozitul reprezinta francsciza pentru avarii, acesta se va retine in totalitate depozitul fiind responsabilitatea clientului in caz de accident.
produs nou

REGULI DE CIRCULATIE SI SITUATII DE ACCIDENT

4.1  INCALCAREA REGULILOR DE CIRCULATIE

Clientul este responsabil pentru incalcarea regulilor de circulatie inclusiv pentru plata taxelor de parcare sau a lator taxe. Politia trimite un document catre compania de inchirieri prin care solicita informatii despre soferul care a incalcat legislatia rutiera conducand autoturismul inchiriat la o anumita data si ora. Compania de inchirieri trimite politiei contractul de inchiriere cu datele clientului iar politia trimite amenda clientului.

4.2 IN CAZUL UNUI ACCIDENT

In caz de accident este obligatorie declararea acestuia la Politie care va constata daunele si va elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizatia de Reparatii. Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea autovehiculului. Declaratia la Politie este obligatorie in toate cazurile: daca sunteti vinovat, daca sunteti victima, daca sunteti singur implicat, daca partea responsabila nu este identificata (ex. daune in parcare in lipsa dvs.). Fara aceste documente clientul este responsabil pentru toate costurile de reparatii. In cazul in care clientul este aflat sub influenta alcoolului, drogurilor, medicamentelor nerecomandate, responsabilitatea platii in caz de accident ii revine in intregime. In cazul unui accident clientul trebuie sa anunte imediat firma de inchirieri despre producerea acestuia.

4.3 INCHIRIERILE IN AFARA TARII
Ca si regula generala utilizarea autoturismului inchiriat in afara granitelor Romaniei este interzisa. In situatii exceptionale este permisa iesirea autoturismului din tara dar numai cu aprobari speciale din partea conducerii si cu costuri suplimentare.
produs nou

ASIGURARI

Pachetul de asigurari oferite in pretul de inchiriere include: asigurare CASCO, asigurare impotriva furtului, asigurare de raspundere civila RCA. Orice situatie speciala legata la asigurari este lamurita la cerere de catre serviciul clienti.
5.1. ASIGURAREA CASCO
Aceast tip de asigurare acopera avariile produse autoturismului cu exceptia furtului sau a tentativei de furt. Exista o suma minima pe care asiguratorul o solicita utilizatorului în cazul unei daune. Cuantumul acestei sume variaza în functie de tipul autoturismului.
5.1.1. Riscurile acoperite
Avarii provocate de ciocniri, loviri sau izbiri cu corpuri mobile sau imobile aflate în afara sau în interiorul autovehiculului, zgârieri, caderi, derapari sau rasturnari; Avarii provocate în mod direct sau indirect de incendiu, explozie si fenomene naturale (trasnet, inundatii, cutremur, ploaie torentiala, grindina, furtuna, prabusire sau alunecare de teren); Avarii provocate de explozie (inclusiv explozia rezervorului de carburant) Avarii produse echipamentelor suplimentare, modificarilor constructive permanente, rotilor de rezerva, sculelor din dotarea standard ca urmare a producerii evenimentului asigurat, daca au fost montate pe auto si sunt cuprinse în sumele asigurate; pagube produse de fenomene naturale (trasnet, furtuna, uragan, grindina sau inundatie, cutremur de pamant, prabusire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zapada, avalanse, inclusiv pagubele produse indirect de catre acestea; exemplu: caderea pe autovehicul a copacilor loviti de trasnet, avarierea acestuia de obiectele angrenate de furtuna, uragan, ori de apele provenite din inundatii etc) Avarii provocate de caderi de corpuri pe autovehicul (blocuri de gheata, bolovani) Avarii provocate de impactul autovehiculului cu animale Avarii provocate de caderea autovehiculului in prapastie, in apa, caderi de pe pod Avarii provocate de ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule sau cu corpuri aflate în afara vehiculului asigurat, căderi (cădere în prăpastie, cădere în apă cu prilejul transbordării, cădere din cauza ruperii podului, cădere pe vehicul a unor corpuri), derapări sau răsturnări, incendiu, explozie, trasnet, cutremur de pamant, viituri si alunecari de teren.
5.1.2. Riscuri excluse
Nu sunt despagubite prin aceasta polita piese de rezervă, huse, prelate, combustibili sau oricăror altor bunuri existente în vehicul si nici pagubele rezultate în legătură cu utilizarea vehiculelor la concursuri, întreceri sau antrenamente pentru acestea si nici cele aparute ca urmare a pătrunderii ìn locuri inundate, prin traversarea cursurilor de apă sau pe drumurile interzise circulatiei publice; Sunt de asemenea excluse pagubele produse de defecte de fabricatie ale materialului sau de executie a părtilor componente sau pieselor, pagubele produse prin influenta temperaturii asupra motorului vehiculului (de exemplu: avarieri la blocul motor, chiulasă sau la sistemul de răcire, produse ca urmare a înghetării apei) si cele produse motorului, cutiei de viteze sau diferentialului ca urmare a lipsei sau insuficientei ungerii ori a supraîncălzirii din oricare alte cauze decât cele cuprinse în asigurare, pagubele produse ca urmare a exploziei rezervorului la reparatie datorită interventiei cu sudură. In caz de accident este obligatorie declararea acestuia la Politie care va constata daunele si va elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizatia de Reparatii. Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea autovehiculului. Declaratia la Politie este obligatorie in toate cazurile: daca sunteti vinovat, daca sunteti victima, daca sunteti singur implicat, daca partea responsabila nu este identificata (ex. daune in parcare in lipsa dvs.). Fara aceste documente clientul este responsabil pentru toate costurile de reparatii. In cazul in care clientul este aflat sub influenta alcoolului, drogurilor, medicamentelor nerecomandate, responsabilitatea platii in caz de accident ii revine in intregime. În cazul unui accident clientul trebuie sa anunte imediat compania de inchiriere asupra producerii acestuia. Neanuntarea imediata a accidentului duce la plata totala a daunelor de catre client .
5.2. ASIGURAREA ÎMPOTRIVA FURTULUI
Asigura protectie împotriva furtului autoturismului daca evenimentul este mentionat într-un document official emis de politie
5.2.1. Riscurile acoperite
Furtul autovehiculului sau a unor parti componente, piese, echipamente suplimentare ale acestuia; Pagube produse autovehicului si/sau echipamentului suplimentar ca urmare a tentativei de furt
5.2.2. Riscuri excluse
Nu se acorda despagubiri în cazul în care nu se prezinta un document de constatare a furtului de catre politie Nu se acorda despagubiri in cazul în care clientul nu prezinta companiei cheile si actele autoturismului în original
5.3. ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA (RCA)
Asigurarea are ca obiect acoperirea prejudiciilor provocate tertilor ca urmare a producerii evenimentului asigurat prin accidente de autovehicule.
5.3.1. Riscuri acoperite
Pagube materiale, vatamari corporale sau deces produse tertilor din culpa asiguratului.
5.3.2. Nivelul despagubirilor
Pentru pagube materiale produse in unul si acelasi accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire in Romania este de cel putin 300.000 euro. Pentru vatamari corporale si decese, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial, produse in unul si acelasi accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita minima de despagubire este de 1.500.000 euro.
produs nou

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Noi acordăm foarte mare atenție protejării datelor dvs. personale și vrem să vă simțiți în siguranță în timpul vizitării paginilor noastre de internet. Protecția vieții dvs. private în faza de procesare a datelor personale constituie un aspect important pentru noi, de care ținem seama în cursul desfășurării proceselor noastre de afaceri. Datele personale ale vizitatorilor paginilor noastre de internet sunt înregistrate și procesate conform prevederilor legale privind protecția datelor, valabile în țara în care își are sediul unitatea care răspunde de procesarea datelor.

Formulare online
Prin folosirea sau trimiterea datelor dumneavoastra, prin intermediul formularelor din cadrul paginii web, va dati acordul expres si neechivoc ca datele obtinute în urma înregistrãrii sã fie procesate si folosite de cãtre Schunn International SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piatã, pentru a va trimite informatii despre produse, servicii si alte activitãti ale Schunn International SRL astfel: prin posta,telefon,email

Produse si preturi
Acest website este pus la dispoziția Dumneavoastră pentru a vă oferi indicații despre specificațiile și prețurile produselor si serviciilor Schunn International SRL. Depunem toate eforturile pentru a asigura acuratețea datelor. Totuși, vă rugăm să aveți în vedere că produsele, prețurile și specificațiile pot fi modificate fără o notificare prealabilă. Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește corectitudinea și disponibilitatea produselor, corectitudinea prețurilor sau a specificațiilor produselor prezentate în acest website.
Pentru a fi siguri că prețurile și specificațiile produselor sunt valabile și corecte, vă rugăm să vă adresați unui consilier Schunn International SRL. Toate comenzile se supun termenelor si condițiilor Schunn International SRL

Drepturi de autor
Schunn International SRL au toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fișierele audio, fișierele animate, cele video și aranjarea lor pe site-urile Schunn International SRL sunt în totalitate subiectul protejării Copyright și altor forme de protejare a proprietății intelectuale. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, așa cum nu pot nici să fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri. Aceste site-uri conțin și materiale care sunt subiectul protejării prin copyright deținute de furnizorii acestora.

Nici o reproducere sau parte a paginii de Internet nu poate fi vândută sau distribuită pentru câștig comercial și nici nu poate fi modificată sau încorporată în nicio alta lucrare sau publicație, indiferent dacă sunt pe hârtie sau în format electronic, și nici nu pot fi transmise către nicio altă pagină.
produs nou

inchirieri mercedes benz,Schunn International - auto premium pentru inchiriat,Inchirieri auto Mercedes-Benz. Inchirieri auto Arad, Deva, Suceava. GLA, GLC, GLE, GLS, Clasa A, Clasa E, Clasa S,

inchirieri mercedes benz,Schunn International - auto premium pentru inchiriat,Inchirieri auto Mercedes-Benz. Inchirieri auto Arad, Deva, Suceava. GLA, GLC, GLE, GLS, Clasa A, Clasa E, Clasa S,<
inchirieri mercedes benz,Schunn International - auto premium pentru inchiriat,Inchirieri auto Mercedes-Benz. Inchirieri auto Arad, Deva, Suceava. GLA, GLC, GLE, GLS, Clasa A, Clasa E, Clasa S,

inchirieri mercedes benz,Schunn International - auto premium pentru inchiriat,Inchirieri auto Mercedes-Benz. Inchirieri auto Arad, Deva, Suceava. GLA, GLC, GLE, GLS, Clasa A, Clasa E, Clasa S,

inchirieri mercedes benz,Schunn International - auto premium pentru inchiriat,Inchirieri auto Mercedes-Benz. Inchirieri auto Arad, Deva, Suceava. GLA, GLC, GLE, GLS, Clasa A, Clasa E, Clasa S,<
inchirieri mercedes benz,Schunn International - auto premium pentru inchiriat,Inchirieri auto Mercedes-Benz. Inchirieri auto Arad, Deva, Suceava. GLA, GLC, GLE, GLS, Clasa A, Clasa E, Clasa S,

TOP